KwastKlara, KinderKunstAtelier

DSC_0588 DSC_0644

DSC_0670

KwastKlara is het KinderKunstAtelier in Huissen.

De initiatiefnemers Ellen Baptist en Anja Bourgondiën van stichting LingeW’art geven al jarenlang workshops via de basisscholen. Zij bieden ook de mogelijkheid voor kinderen om in hun vrije tijd hun creativiteit verder te ontplooien en kennis te maken met de spannende wereld van het drukken. Het zijn uitdagende en leuke, leerzame middagen. Wie vindt het nu niet geweldig om met de handen in een bak pulp zijn eigen papier te scheppen? En daarna het feest van spelen met grote houten letters of een spannende prent drukken?

Er wordt gestart met een middag “je eigen papier maken” de twee volgende middagen wordt op het zelfgeschepte papier gedrukt. De kinderen leren verschillende druktechnieken kennen.

Het atelier van Anja Bourgondiën wordt op deze middagen de grafische werkplaats voor kinderen. Het adres van het KinderKunst Atelier is Loostraat 71 in Huissen. 

Het KinderKunstAtelier KwastKlara is periodiek geopend op telkens een aantal woensdagmiddagen. Inlichtingen : tel 0651417640 Anja Bourgondiën en via e-mail: anja-bourgondien@hotmail.nl

Om van een plaatsje verzekerd te zijn kunnen de kinderen zich vooraf opgeven.

theme by teslathemes
stichting Linge'Wart KuNST nieT vOOr dE PoeS