de JULIAAN, KinderKunstAtelier

 

DSC_0588 DSC_0644

DSC_0670de JULIAAN is het KinderKunstAtelier in Huissen.

De initiatiefnemers Ellen Baptist en Anja Bourgondiën van stichting LingeW’art geven al jarenlang workshops via de basisscholen. Nu bieden zij ook de mogelijkheid voor kinderen om in hun vrije tijd hun creativiteit verder te ontplooien en kennis te maken met de spannende wereld van het drukken. Het zijn uitdagende en leuke, leerzame middagen. Wie vindt het nu niet geweldig om met de handen in een bak pulp zijn eigen papier te scheppen? En daarna het feest van spelen met grote houten letters of een spannende prent drukken?

Er wordt gestart met een middag “je eigen papier maken” de twee volgende middagen wordt op het zelfgeschepte papier gedrukt. De kinderen leren verschillende druktechnieken kennen.

Het atelier van Ellen Baptist wordt op deze middagen de grafische werkplaats voor kinderen. Het KinderKunst Atelier is in de vroegere Julianaschool aan de Conventstraat 2 in Huissen.

Het  KinderKunstAtelier De Juliaan is periodiek geopend op telkens een aantal woensdagmiddagen. Inlichtingen : tel 0651417640 Anja Bourgondiën en 0622984941  Ellen Baptist  en via e-mail: dejuliaan@outlook.com.

Om van een plaatsje verzekerd te zijn kunnen de kinderen zich vooraf opgeven.

 

theme by teslathemes
stichting Linge'Wart KuNST nieT vOOr dE PoeS